V sobotu 3. prosince se ve Sportcentru v Teplicích nad Metují konal halový fotbalový turnaj Hafnarfjordur cup, nazvaný podle místního týmu. Týmům z Broumovska se však nedařilo, nejlépe skončil na 4. místě právě domácí FC Hafnarfjordur.

Na turnaji startovalo 10 týmů z Broumovska, Náchodska a Trutnovska. Týmy byly rozděleny do dvou skupin, z nichž čtyři postupovaly do čtvrtfinále, pro poslední dva týmy turnaj skončil. Ve finále se nakonec utkala mužstva Wayne´s team z České Skalice a nováček turnaje FC Cuba Libre z Trutnova. Pohár si za vítězství 3:2 odnesl českoskalický tým. Souboj o třetí místo mezi pořádajícím mužstvem FC Hafnarfjordur a mužstvem Red Castle zvládl lépe tým z Červeného Kostelce a vyhrál 4:1.

Nejlepším hráčem byl zvolen Jakub Matějka z týmu FC Cuba Libre, nejlepším brankářem se stal Jakub Drahorád z FC Hafnarfjordur, který to měl za děravou obranou čtvrtého týmu hodně těžké. Zajímavostí bylo, že v semifinále byla kompletní postupující čtyřka ze základní skupiny B. Celý turnaj zvládla dvojice rozhodčích Radek Kalaš a Martin Pálka, kteří pomohli i s výběrem nejlepších hráčů na turnaji.

„Poděkování patří sponzorům, bez kterých by se turnaj těžko konal. Jsou to především Continental Adršpach, Obec Adršpach, Pivovar Primátor Náchod, Železářství Rudolf Šošovička a Radek Lauryn,“ nezapomněl tradiční poděkování sponzorům jeden z pořadatelů turnaje Tomáš Mucha.

Konečné pořadí:

1. Wayne´s team – Česká Skalice
2. FC Cuba Libre – Trutnov
3. Red Castle – Červený Kostelec
4. FC Hafnarfjordur – Adršpach
5. FC Sylvárov – Dvůr Králové nad Labem
6. Sestry v akci – Broumov
7. Káňata Broumov – Broumov
8. Botafogo – Teplice nad Metují
9. Teplice nad Metují – Teplice nad Metují
10. Lajnovačka CF – Machov