HAFNARFJORDUR CUP 2018

Už devátým rokem se první prosincovou sobotu scházíme v Teplicích nad Metují v místní SPORTCENTRU, abychom si zahráli fotbalový turnaj Hafnarfjordur cup, který pořádá parta kluků kteří si říkají FC Hafnarfjordur. Jako vždy na turnaji startovalo 10 týmů z Broumovska, Náchodska a Trutnovska a zase jeden tým z Polska, kteří jsou rozděleny do dvou skupin po 5 týmech a z postupu do čtvrtfinále se radují první čtyři týmy ve skupinách, pro posledního ze skupin turnaj bohužel končí. Turnaj se zdá být celkem těžký, neboť se za 9 let nepodařilo nikomu obhájit prvenství, letos to potrvdil týmu Cuba Libre, který skončil na pátém místě.

Nástrahami turnaje se nakonec nejlépe vypořádali kluci z České Skalice, kteří si říkají Wayne´s team i díky nejlepšímu hráči na turnaji Arturovi Baczynskému, kteří porazili Red Castle z Červeného Kostelce na penalty, základná hrací doba skončila 0:0. Na třetím místě se umístili hráči FC Sylvárov, kterým v zápase o třetí místo vzdali Káňata z Broumova. Nejlepším brankářem byl jednoznačně vyhlášen Jakub Drahorád z pořádajicího týmu FC Hafnarfjordur, to co chytl za děravou obranou týmu bylo neskutečné! Speciální cenu baru si odvezl tým Red Castle, kteří se postarali o vypití zásob baru.

„Poděkování patří sponzorům, bez kterých by se turnaj těžko konal. Jsou to především Obec Adršpach, The Fiftys bar Hronov, Kalírna Adršpach, Primátor a.s., Café&Bistro „Na kus řeči“ . Speciální velké poděkování patří Otíkovi Fejfarovi, Martinovi Hronkovi a Filipovi Bitnarovi,“ poděkoval jeden z pořadatelů turnaje Tomáš Mucha.

Konečné pořadí:

1. Wayne´s team – Česká Skalice
2. Red Castle – Červený Kostelec
3. FC Sylvárov – Dvůr Králové nad Labem
4. Káňata Broumov – Broumov
5. Cuba Libre – Trutnov
6. FC Hafnarfjordur – Adršpach
7. Słowianin Wolibórz – Polsko – Nová Ruda
8. RELAX Broumov – Broumov
9. Ganja gang – Teplice nad Metují
10. Uga boyz – Broumov